Hello – I Love You

Roger Waters a inregistrat un nou cantec intitulat „Hello (I Love You)”. Piesa apare in productia cinematografica SF – „The Last Mimzy”. Waters a colaborat cu laureatul Oscar – compozitorul Howard Shore (trilogia The Lord Of the Rings), dar si cu castigatorul Grammy – James Guthrie (producatorul albumului Pink Floyd „The Wall”). Acesta este cel de al doilea cantec original inregistrat de Waters in intreaga sa cariera pentru un film. A fost uimitor sa lucrez cu Bob Shaye si Howard Shoreon, a declarat Waters. Cred ca am reusit sa concepem un cantec care sa surprinda tema filmului, lupta dintre instinctele umane pozitive si cele negative si cum inocenta unui copil poate face diferenta intr-o zi.

Este o adevarata onoare ca un artist talentat precum Roger Waters sa contribuie la un cantec din „The Last Mimzy” a declarat Shaye. Piesa calda, linistita creata pentru a ilustra balanta dintre ecologie si tehnologie va fi incadrata si in actiunea filmului, si va rula si in genericul de sfarsit. „Hello (I Love You)” (6, 30 min) va fi inclusa si pe CD-ul oficial cu soundtrack-ul productiei. Alaturi de Waters (bass si voce) au ajutat la interpretarea piesei tobosarul Steve Gadd (Eric Clapton, Paul Simon, Steely Dan) si chitaristul Gerry Leonard (director muzical si chitarist pentru David Bowie). Deasemenea, vedeta filmului – Rhiannon Leigh Wryn (6 ani) apare cantand alaturi de artist.

Prima compozitie cinematografica a lui Waters a constat in piesa „Lost Boys Calling” de pe coloana sonora a dramei din 1998 – „The Legend of the Pianist on the Ocean”, distribuita tot de New Line Cinema.

Cunoscut in intreaga lume ca menbru fondator, compozitor si solist al legendarei trupe Pink Floyd, Waters a cunoscut succesul si in cariera solo, consacrat prin masterizarea unuia dintre cele mai mari concerte ale tuturor timpurilor – The Wall Concert (Berlin, 1990). In 2005 a lansat albumul de opera „Ca Ira” – numarul unu in topurile de muzica clasica din State si Marea Britanie.

http://www.bestmusic.ro/Piesa_noua_Roger_Waters-stiri2980-1.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: