Coincidente premeditate

Vineri, 2 noiembrie 2007, de la ora 19.00, Club A va invita la concertul de lansare a albumului de rock progresiv ACCENT – „Coincidente premeditate”. Formatia ACCENT se intoarce la Club A, dupa ce in 1981 a fost castigatoarea locului patru la Festivalul Club A si a obtinut aparitia pe primul disc live din Romania, discul Club A, alaturi de nume mari ale rockului ROMANESC.

Trupa s-a format in 1979 la Tulcea, intr-o perioada in care muzica rock era refugiul cel mai placut pentru tinerii dornici de libertate. Treptat, ACCENT si-a definitivat stilul, orientandu-se catre muzica progresiva, cu influente din rock, hardrock si jazz. Membrii trupei au cautat permanent sa experimenteze, sa descopere si sa se autodepaseasca. Inregistrarea albumului „Coincidente premeditate” s-a realizat in trei faze, in perioada noiembrie 2006 – aprilie 2007. Trupa tulceana a lucrat in toata aceasta perioada in Romania si Germania, pentru a obtine un sound curat si placut pentru piesele de pe album.

Albumul contine trei discuri. Primul disc cuprinde patru piese de studio din perioada 1980 – 1985, printre care cunoscutele Cainele Enot, Sarpele intaiul, La pescuit. Cel de-al doilea disc contine inregistrarile realizate in studio in 2006 – 2007, iar ultimul disc consta intr-un bonus DVD cu imagini video din perioada de inceput a formatiei si un „making of” realizarii albumului.

Componenta ACCENT: Paul Prisada – voce & chitara; Nicolae Sava – claviaturi, voce, sax; Georg Torz – flaut, muzicuta, dramba; Vasile Dragusanu – chitara; Florin Lefter – chitara bass; Marian Ene – tobe; Calin Grigoriu – chitara; Florin Laghia – percutie, chitara.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: